Foodtruck och Foodstuga.

Sommaren 2018 blir det premiär för Street Delys Foodstuga på Österskans mitt i Halmstad. Den är precis som vår Foodtruck på Östra Stranden fylld av läckra hamburgare- och korvmenyer. Fast den har inga hjul.

Jag heter Dennis Lyderik och är entreprenören bakom konceptet Street Dely. Under hela mitt yrkesliv har jag arbetat med mat på olika sätt.

Jag har odlat ett stort intresse för ”fast food” och koncept. Ett intresse som bara har blivit större med åren. Så fort jag har rest i Sverige eller är utomlands och sett ett nytt fast-food-ställe eller koncept så har jag varit där och snokat och provsmakat! Allt för att hitta rätt smaker.

Min dröm har alltid varit att starta ett eget koncept och sedan ett par år tillbaka har den drömmen införlivats i STREET DELY. Det känns fantastiskt att få skapa ett eget varumärke och erbjuda mat med det lilla extra ur en lucka på en vagn, med eller utan hjul. Ett härligt hopkok av alla mina samlade erfarenheter och all den inspiration jag har samlat på mig under alla mina resor.

Att få uppfylla en dröm är en underbar känsla och ni är en del av den. Jag önskar er alla varmt välkomna. Kom och ät en god lunch hos mig och mina medarbetare på Street Dely. Vi ses på Österskans och på Östra Stranden i Halmstad.

Vänliga hälsningar Dennis Lyderik & Co.

Foodtruck Halmstad